Pšeničný škrob
Škrob je základní produkt, který vzniká během procesu fotosyntézy rostlin. Škrob se získává z klíčku pšenice. Může být použit při výrobě různých typů potravin, jako je chléb, pečivo, koláče, sušenky, práškové produkty, polévky, dresinky atd. Zároveň může být také konzumován v maloobchodě pro koncovou spotřebu prostřednictvím balení produktu.
Omáčky, dresinky a polévky: umožňuje rychlé pronikání tepla, zlepšuje vůni, zajišťuje měkkou strukturu a zachovává stabilitu emulze.
Potažené produkty: zvyšuje přilnavost, snižuje absorpci oleje během smažení.
Cereálie: umožňuje bobtnání a křupavost.
Dětská výživa: slouží jako stabilizátor pro zvyšování viskozity a vůně.
Pudinky a další dezerty v práškové formě, jako jsou koláče, koblihy, palačinky a vafle: zvyšuje měkkost, tekutost a chuť, umožňuje kontrolu vlhkosti, absorpce, viskozity, difuze a celkové struktury produktu. Nikdy nezakrývá citlivé vůně.